Avís de privadesa del lloc web - En compliment de la llei de processament de dades del GDPR de la UE.

1. INTRODUCCIÓ

Aquest avís de privadesa us proporciona detalls sobre com recopilem i processem les vostres dades personals mitjançant l'ús del nostre lloc https://classiccarbs.co.uk

En proporcionar-nos les vostres dades, ens garanteix que teniu més de 13 anys d'edat.

Emmanuel Grigoriou t / a Classic Carbs UK és el controlador de dades i som responsables de les seves dades personals (denominats "nosaltres", "nosaltres" o "els nostres" en aquest avís de privadesa).

Dades de contacte

Els nostres detalls complets són:
Classic Carbs UK
Emmanuel Grigoriou
18 St. Cuthberts Close
West Bromwich
West Midlands
B70 6TP
Regne Unit

Nom complet de l'entitat legal: Emmanuel Grigoriou comercialitza Classic Carbs UK

Correu electrònic: [Email protected]

És molt important que la informació que tenim sobre vostè sigui precisa i actualitzada. Si us plau, aviseu-nos si en qualsevol moment la vostra informació personal canvia per correu electrònic [Email protected]

2. QUÈ DADES RECOLIGEM SOBRE VOSTÈ, PER QUÈ ES PROPÒSIT I PER QUÈ AQUEST PROCÉS?
Les dades personals signifiquen qualsevol informació que pugui identificar un individu. No inclou dades anonimitzades.

Podem processar les següents categories de dades personals sobre vostè:

• Dades de comunicació que inclouen qualsevol comunicació que ens enviï, ja sigui a través del formulari de contacte al nostre lloc web, a través del correu electrònic, text, missatges de social media, publicació de les xarxes socials o qualsevol altra comunicació que ens enviï. Processem aquestes dades amb la finalitat de comunicar-se amb vostè, per mantenir registres i establir, seguir o defensar les reclamacions legals. El nostre fonament lícit per a aquest processament són els nostres interessos legítims, que en aquest cas responen a les comunicacions enviades, per mantenir registres i establir, perseguir o defensar reclamacions legals.

• Dades de Client que inclouen dades relacionades amb qualsevol compra de béns i / o serveis, com ara el vostre nom, títol, adreça de facturació, adreça de correu electrònic d'adreça de lliurament, número de telèfon, dades de contacte, detalls de compra. En les poques ocasions en què ens pagueu per telèfon, tan aviat com hagueu passat el pagament, esbrossi i destrueixi els detalls de la vostra targeta. Processem aquestes dades per subministrar els productes i / o serveis que heu comprat i per mantenir registres d'aquestes transaccions. El nostre fonament lícit per a aquest tractament és l'acompliment d'un contracte entre vostè i nosaltres i / o prenent les mesures necessàries a la seva sol · licitud d'iniciar un contracte d'aquest tipus.

• Dades d'usuari que inclouen dades sobre com utilitza el nostre lloc web i qualsevol servei en línia, juntament amb les dades que publiqueu per publicar-se al nostre lloc web o a través d'altres serveis en línia, com ara la nostra pàgina de Facebook. Processem aquestes dades per operar el nostre lloc web i assegureu-vos que el contingut rellevant l'hi proporciona, per garantir la seguretat del nostre lloc web, per mantenir les còpies de seguretat del nostre lloc web o bases de dades i per permetre la publicació i l'administració del nostre lloc web, altres serveis en línia i negocis. El nostre fonament lícit per a aquest processament són els nostres interessos legítims que, en aquest cas, ens permeten administrar correctament el nostre lloc web i el nostre negoci.

• Dades tècniques que inclouen dades sobre l'ús del nostre lloc web i serveis en línia, com ara la vostra adreça IP, les dades d'inici de sessió, els detalls del navegador, la durada de la visita a pàgines del nostre lloc web, les vistes de la pàgina i les rutes de navegació, detalls sobre el nombre de vegades que utilitzeu el nostre lloc web, la configuració de la zona horària i altra tecnologia als dispositius que utilitzeu per accedir al nostre lloc web. L'origen d'aquestes dades és del nostre sistema de seguiment d'anàlisi. Processem aquestes dades per analitzar l'ús que fem del nostre lloc web i altres serveis en línia, administrar i protegir el nostre negoci i el nostre lloc web, per oferir contingut i anuncis rellevants del lloc web i per entendre l'eficàcia de la nostra publicitat. El nostre fonament lícit per a aquest processament són els nostres interessos legítims, que en aquest cas ens permeten administrar correctament el nostre lloc web i el nostre negoci i fer créixer el nostre negoci i decidir la nostra estratègia de màrqueting.

• Dades de màrqueting que inclouen dades sobre les vostres preferències en rebre el màrqueting de nosaltres i les vostres preferències de comunicació. Processem aquestes dades per permetre participar en les nostres promocions que podríem celebrar, com ara concursos, sortejos i sortides gratuïtes, per oferir contingut i anuncis rellevants del lloc web i mesurar o comprendre l'eficàcia d'aquesta publicitat. El nostre fonament lícit per a aquest processament són els nostres interessos legítims, que en aquest cas són estudiar com els clients utilitzen els nostres productes / serveis, desenvolupar-los, fer créixer el negoci i decidir la nostra estratègia de màrqueting.

• Podem utilitzar dades de clients, dades d'usuari, dades tècniques i dades de màrqueting per oferir contingut i anuncis rellevants del lloc web (inclosos anuncis de Facebook o altres anuncis de display) i per mesurar o comprendre l'eficàcia de la publicitat que us servim. El nostre fonament lícit per a aquest procés és un interès legítim que és créixer el nostre negoci. També podem utilitzar aquestes dades per enviar-vos altres comunicacions de màrqueting. El nostre fonament lícit per a aquest processament és consentiment o interessos legítims (és a dir, créixer el nostre negoci).

Dades sensibles

No recopilem dades sensibles sobre vostè. Les dades sensibles es refereixen a dades que inclouen dades sobre la seva raça o origen ètnic, creences religioses o filosòfiques, vida sexual, orientació sexual, opinions polítiques, afiliació sindical, informació sobre la seva salut i dades genètiques i biomètriques. No recopilem cap informació sobre conviccions i delictes penals.
Quan ens demana que recopili dades personals per llei o sota els termes del contracte entre nosaltres i que no ens proporcioni aquestes dades quan ho sol·licitin, és possible que no puguem realitzar el contracte (per exemple, per lliurar béns o serveis a tu). Si no ens proporcioneu les dades sol·licitades, és possible que hàgim de cancel·lar un producte o servei que hagueu ordenat, però si ho fem, us ho notificarem al moment.

Únicament utilitzarem les vostres dades personals per a un propòsit que s'hagi recollit o per a un propòsit raonablement compatible, si és necessari. En cas que necessitem utilitzar les vostres dades per a un nou propòsit no relacionat, us informarem i explicarem els motius legals del processament.

Podem processar les seves dades personals sense el seu coneixement o consentiment quan això sigui requerit o permès per la llei.

3. COM RECOLLECTA LES SEVES DADES PERSONALS

Podem recopilar dades sobre vostè facilitant les dades directament (per exemple, omplint els formularis del nostre lloc o enviant-nos correus electrònics). Podem recollir automàticament determinades dades de vostè mentre utilitzeu el nostre lloc web mitjançant l'ús de galetes i tecnologies similars. Consulteu la nostra política de galetes per obtenir més informació sobre això: https://classiccarbs.co.uk/cookie-policy.

Podem rebre dades de tercers, com ara proveïdors d'anàlisis, com ara Google fora de la UE, xarxes publicitàries com Facebook fora de la UE, com ara proveïdors d'informació de cerca com Google fora de la UE, proveïdors de serveis tècnics, de pagaments i de lliurament , com els corredors de dades o els agregadors.

També podem rebre dades de fonts disponibles públicament, com ara Companies House i el Registre Electoral, dins de la UE.

4. COMUNICACIONS EN COMERCIALITZACIÓ

La nostra base legal de processament de les vostres dades personals per enviar-vos comunicacions de màrqueting és el vostre consentiment o els nostres interessos legítims (és a dir, créixer el nostre negoci).

Segons el Reglament de Privacitat i Comunicacions Electròniques, podem enviar-nos comunicacions de màrqueting si (i) heu fet una compra o ens ha demanat informació sobre els nostres productes o serveis o (ii) heu acceptat rebre comunicacions de màrqueting i, en cada cas, No heu optat per rebre aquestes comunicacions des de llavors. En virtut d'aquestes normes, si es tracta d'una societat de responsabilitat limitada, podem enviar correus electrònics de màrqueting sense el vostre consentiment. Tanmateix, encara podeu optar per no rebre correus electrònics de màrqueting en qualsevol moment.

Abans de compartir les vostres dades personals amb un tercer per a les seves pròpies finalitats de comercialització, obtindrem el vostre consentiment exprés.

Podeu demanar-nos a nosaltres o a tercers que deixin d'enviar-vos missatges de màrqueting en qualsevol moment si segueixen els enllaços d'exclusió en qualsevol missatge de màrqueting que se us enviï.

Si no accepta comunicacions de màrqueting, aquesta exclusió no s'aplicarà a les dades personals proporcionades com a resultat d'altres transaccions, com ara compres, registres de garanties, etc.

5. INFORMACIÓ DE LES SEVES DADES PERSONALS

És possible que hàgim de compartir les vostres dades personals amb les parts que s'indiquen a continuació:

• Proveïdors de serveis que proporcionen serveis d'administració de sistemes i de TI.
• Assessors professionals, incloent advocats, banquers, auditors i asseguradors
• Organismes governamentals que ens obliguen a informar les activitats de processament.
• Tercers als quals venem, transfereixem o fusionem parts del nostre negoci o dels nostres actius.

Necessitem a tots els tercers als quals transferim les seves dades per respectar la seguretat de les seves dades personals i tractar-les d'acord amb la llei. Només permetem que aquests tercers processin les seves dades personals amb fins específics i d'acord amb les nostres instruccions.

6. TRANSFERÈNCIES INTERNACIONALS - SI LES TRANSFERÈNCIES EXTERIORES DE L'EEE:

Els països fora de l'Espai Econòmic Europeu (EEE) no sempre ofereixen els mateixos nivells de protecció de les seves dades personals, de manera que la legislació europea prohibeix la transferència de dades personals fora de l'EEE, llevat que la transferència compleixi determinats criteris.

Alguns dels proveïdors de serveis de tercers estan basats fora de l'Espai Econòmic Europeu (EEE) perquè el tractament de les seves dades personals impliqui una transferència de dades fora de l'EEE.

Sempre que transferim les seves dades personals fora de l'AEMA, fem tot el possible per garantir un grau de seguretat similar de les dades assegurant que almenys una de les següents garanties estigui vigent:

• Només transferirem les vostres dades personals als països que la Comissió Europea ha aprovat per proporcionar un nivell adequat de protecció de les dades personals mitjançant: o
• On utilitzem determinats proveïdors de serveis, podem utilitzar contractes o codis de conducta específics o mecanismes de certificació aprovats per la Comissió Europea que donen dades personals a la mateixa protecció que té a Europa; o
• Si utilitzem proveïdors basats en els Estats Units que formen part del Shield de privadesa UE-EUA, podem transferir dades a ells, ja que tenen garanties equivalents en el seu lloc.
Si cap de les garanties anteriors està disponible, podem sol·licitar el vostre consentiment explícit per a la transferència específica. Tindràs el dret de retirar aquest consentiment en qualsevol moment.

7. SEGURETAT DE DADES

Hem establert mesures de seguretat per evitar que les seves dades personals es perdin, usin, modifiquin, divulguin o accedeixin sense autorització. També permetem l'accés a les vostres dades personals només a aquells empleats i socis que tinguin una empresa que necessiti conèixer aquestes dades. Només processaran les vostres dades personals segons les nostres instruccions i han de mantenir-les confidencials.

Tenim procediments per atendre qualsevol sospita d'incompliment de dades personals i us notificarà a vostè i a qualsevol autoritzant d'un incompliment si ho requerim legalment.

8. RETENCIÓ DE DADES

Només conservarem les seves dades personals durant el temps que sigui necessari per complir els propòsits que l'hem recollit, fins i tot per satisfer els requisits legals, comptables o informatius.

Quan es decideix quin és el moment correcte de conservar les dades, considerem la seva quantitat, la seva naturalesa i la seva sensibilitat, el risc potencial de danys derivats de l'ús o divulgació no autoritzats, els propòsits de processament, si es pot aconseguir per altres mitjans i requisits legals.

Per a finalitats fiscals, la llei ens exigeix ​​mantenir informació bàsica sobre els nostres clients (incloent dades de contacte, identitat, finançament i transacció) durant sis anys després de deixar de ser clients.

En algunes circumstàncies, podrem anonimitzar les vostres dades personals amb finalitats estadístiques o de recerca, en aquest cas, podrem utilitzar aquesta informació de forma indefinida sense necessitat de notificar-vos-en.

9. ELS SEUS DRETS JURÍDICS

Segons les lleis de protecció de dades, teniu drets en relació amb les vostres dades personals que inclouen el dret a sol·licitar l'accés, la correcció, l'esborrat, la restricció, la transferència, l'objecció al processament, la portabilitat de les dades i (quan el fonament legal del consentiment és) retirar el consentiment.

Podeu consultar més sobre aquests drets a:
https://ico.org.uk/for-organisations/guide-to-the-general-data-protection-regulation-gdpr/individual-rights/
Si voleu exercir qualsevol dels drets anteriors, envieu-nos un correu electrònic a [Email protected]
No haurà de pagar una tarifa per accedir a les seves dades personals (o exercir qualsevol dels altres drets). No obstant això, podem cobrar una tarifa raonable si la seva sol·licitud és clarament infundada, repetitiva o excessiva o es neguen a complir la vostra sol·licitud en aquestes circumstàncies.

És possible que necessitem demanar informació específica per ajudar-nos a confirmar la vostra identitat i garantir el vostre dret d'accedir a les vostres dades personals (o d'exercir qualsevol dels vostres altres drets). Aquesta és una mesura de seguretat per garantir que les dades personals no es divulguen a cap persona que no tingui dret a rebre-la. També podem contactar-nos per demanar-li més informació sobre la vostra sol·licitud per accelerar la nostra resposta.

Intentem respondre a totes les sol·licituds legítimes dins d'un mes. De tant en tant, ens pot portar més d'un mes si la vostra sol·licitud és particularment complexa o heu fet diverses sol·licituds. En aquest cas, us ho notificarem.

Si no està satisfet amb cap aspecte de com recopilem i utilitzem les vostres dades, podeu denunciar a l'Oficina de Comissionat d'Informació (ICO), l'autoritat de supervisió del Regne Unit per qüestions de protecció de dades (www.ico.org.uk). Agrairíem que ens contactéssiu primer si teniu una queixa per intentar resoldre'l.

10. ENLLAÇOS DE TERCERS

Aquest lloc web pot incloure enllaços a llocs web, plug-ins i aplicacions de tercers. Si feu clic en aquests enllaços o si habiliteu aquestes connexions, els tercers podran recopilar o compartir dades sobre vosaltres. No controlem aquests llocs web de tercers i no ens fem responsables de les seves declaracions de privadesa. Quan surti del nostre lloc web, us animem a llegir l'avís de privadesa de cada lloc web que visiteu.

11. COOKIES

Podeu configurar el vostre navegador per rebutjar totes o algunes galetes del navegador o per avisar-vos quan els llocs web configuren o accedeixen a les cookies. Si desactiveu o rebutgeu les galetes, tingueu en compte que algunes parts d'aquest lloc web poden arribar a ser inaccessibles o no funcionen correctament. Per obtenir més informació sobre les galetes que utilitzem, consulteu https://classiccarbs.co.uk/cookie-policy

AVÍS DE CANVI:
Igual que amb qualsevol de les nostres pàgines d'avís legal i administratiu, el contingut d'aquesta pàgina pot i canviarà amb el pas del temps. En conseqüència, aquesta pàgina podria llegir de manera diferent a partir de la vostra pròxima visita. Aquests canvis són necessaris i realitzats per ClassicCarbs.co.uk, per tal de protegir tant vostè com el nostre lloc web de ClassicCarbs.co.uk. Si aquesta pàgina és important per a vostè, hauríeu de tornar a consultar amb freqüència, ja que cap altra notificació del contingut modificat es proporcionarà abans o després del canvi.

PREGUNTES / COMENTARIS / PREGUNTES:
També podeu visitar www.allaboutcookies.org (... o https://www.aboutcookies.org/ ) per obtenir més informació sobre les cookies, inclosa la manera d’eliminar totes les galetes del vostre navegador després de sortir del nostre lloc.

Si teniu alguna pregunta sobre el contingut d'aquesta pàgina o simplement voleu contactar amb nosaltres per qualsevol altre motiu, podeu fer-ho si segueix aquest enllaç: https://classiccarbs.co.uk/contact-us